Saiful Nang's Personal Fotoblog

By: Saiful Nang My Private Photoblog

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 16-Jul-2007 10:55 Email | Share | Bookmark
Dad In Law now a fulltime Daddy!

The time has come...
Ayah agak emosional masa speech terakhir...
Perakam masa yang terakhir...
Ayah dgn orang2 kuatnya dan semua staff2 dia...
Tan Sri KSU bukakan pintu kereta...
Ni masa di bilik ayah, masa ni bilik dah bersih semua...
budak comel ni pun ada jugak
Ayah dgn Tajuddin, pegawai khas ayah...
Selamat untuk balik ke rumah. Selamat Bersara!
32 tahun dah Ayah (My father in law) berkhidmat dengan perkhidmatan awam. Jumaat lepas saya menyaksikan satu detik yang agak touching. Tak pernah nampak ayah sampai menangis. Dia sebak nak meninggalkan orang2 yang dia sayang dalam Kementerian. Ayah seorang yang workaholic dan sangat komited dengan kerja dia.







Beberapa bulan sebelum bersara, Ayah dah happy sangat. Dah mula angkat barang balik rumah. Macam tak sabar nak bersara pun ada. Tapi masa bagi last speech tu menangis jugak ayah. For me, itu airmata mahal, pasal jarang2 keluar. My wife have different point of view...she said ayah poyo. Whatever it is, now easier to see him at home.

Sekarang ayah dah jadik fulltime "ayah". Ok lah tu, sementara dia sambung tugasan lain di Bangkok nanti untuk 3 tahun. Knowing ayah, tak tahu pulak dia boleh duduk rumah diam2. Kepada ayah, selamat bersara dan selamat hari jadi.

Dari

Saiful & Kak Long


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net