Saiful Nang's Personal Fotoblog

By: Saiful Nang My Private Photoblog

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 15-Jan-2008 07:31 Email | Share | Bookmark
Jumpa di SANAAA!!!PERINGATAN : Untuk customer2 yang berhajat untuk mendapatkan wedding (Actual Day / Event) package, kami tidak ada menyediakan consultation untuk Actual Day Wedding Photography semasa exhibition. Jangan Risau, anda akan kami hubungi untuk temujanji diluar dari tarikh expo. Walaubagaimanapun, sample2 untuk ACTUAL DAY wedding photography akan kami sediakan untuk tatapan.

Kepada yang berminat dengan PRE-WEDDING / PORTRAITURE dan juga yang berkehendakkan sebuah website perkahwinan yang murah tanpa perlu mempunyai asas dalam pembangunan laman web, expo ini adalah tempat yang betul untuk anda kunjungi.

Ulang Suara : Tidak Akan ada Consultation untuk ACTUAL DAY Wedding Photography di expo ini. Hanya untuk portraiture SAHAJA.

Selamat berkunjung

SAIFUL NANG

CEO / Principal Photographer
Colours of Asia Sdn Bhd
CandidSyndrome International
+60380766878 (HQ)
+6738880639 (Brunei)
+6013 3977715 (Mobile)
saifulnang@candidsyndrome.com

The ONLY OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu’izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafari

The ONLY Official Photographer Team for “Merdeka Raksasa” in conjunction of the celebration of 50th Anniversary of Malaysia Independance. Assigned by The Malaysia Government


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net