Saiful Nang's Personal Fotoblog

By: Saiful Nang My Private Photoblog

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 1-Feb-2008 11:23 Email | Share | Bookmark
DEMAM

Malam tadi ada wedding coverage, balik dalam jam 12am. Pagi ni bangun jam 11 pagi. Baru ada masa nak layan demam yang dah 3 hari. Hari pertama demam, sibuk dgn briefing dan preparation untuk Ning Baizura's big day. Ambik photographer CS dari Brunei lagi dan uruskan lodging dan pelbagai kerja. hari kedua (semalam) dah sibuk dengan pernikahan Ning Baizura pada pagi dan juga menghadiri majlis peribadi Ning & Chris. Hari Jumaat ni, I sent photograpehr pergi rumah Chef Wan untuk ikut chef wan pergi shopping barang2 masak kat Pudu Market. Pasal hari ni nak layan demam kat rumah.

My wife pergi kerja (dia kerja selangor tak cuti) I sambung tidur bangun jam 11 pagi. Online tengok fotopage kat ruang tamu. Perut lapar terus masak nasik goreng kat rumah dan makan dalam sakit2 tonsil bengkak lagik. Sambil makan bukak astro tengok movie n natgeo. Sambil berlingkar atas sofa sambil makan buah jambu...Wahhhhh....DAH LAMA tak buat macam tu. Hari ni nak melayan demam, at least dah kurang sikit dah panas. Rasanya besok dah boleh baik terus completely. Dan boleh beraksi dalam last gala for Ning's wedding. Rasanya kalau tak demam macam ni, memang tak lekat kat rumah. Kalau ada free time pun, very rare i spend masa kat rumah. Sama ada akan balik kampung, bercuti2 malaysia atau bercuti2 asia yang mana boleh di lakukan dalam kurang 3 hari.

Nak sambung balik tengok TV pasal kejap lagi kena attend rehearsal Ning & Chris di matrade. Enjoice!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net