Saiful Nang's Personal Fotoblog

By: Saiful Nang My Private Photoblog

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 10-Feb-2008 12:37 Email | Share | Bookmark
Teamwork kebanggaan saya
Last week, semua tahu minggu perkahwinan Diva Ning Baizura. Disifatkan oleh beberapa jurnalis hiburan sebagai Perkahwinan Diva terakhir pada dekad ini. Jika tahun lepas, perkahwinan diRaja Brunei kami anggap sebagai satu batu lonjakkan kepada nama CandidSyndrome dan penerimaannya di peringkat antarabangsa, kali ni CS boleh berbangga lagi kerana dipilih oleh Ning & Chris sendiri sebagai jurugambar rasmi mereka.

Saya bangga dengan kesemua team2 CandidSyndrome samaada di Malaysia mahupun di Brunei yang terlibat secara langsung dalam merakamkan detik2 bersejarah Ning Baizura & Omar Sharif Christopher Leyton Dalton. Sebagai pengasas CS yang kini berada di Malaysia dan Brunei, saya sangat bangga dengan teguhnya team photographer yang ada pada masa ini. Kesemua mereka sangat bermotivasi dan tahu apa yang mereka inginkan. Hasilnya memang yang terbaik. Kalau di imbau kira2 dua tahun yang lepas, mereka ni masih baru dan masih tercari2 lagi arah dalam bidang fotografi. Alhamdulillah, sekarang nama mereka dan CS telah pun sebati.

InsyaAllah, bulan April ni kami sekeluarga (keluarga CS) akan "Tutup kedai" selama 5 hari untuk 1 percutian pertama kami ke luar negara. Kesemua photographer & crew gallery akan dibawa bercuti selama 5 hari. Di CS, semua team dah jadi lebih dari "Working Mate" tetapi seperti sebuah keluarga. I love CS, I love all of them! I love my team! I love MY JOB!!!

SAIFUL NANG

CEO / Principal Photographer
Colours of Asia Sdn Bhd
CandidSyndrome International
+60380766878 (HQ)
+6738880639 (Brunei)
+6013 3977715 (Mobile)
saifulnang@candidsyndrome.com

The ONLY OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu’izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafari

The ONLY Official Photographer Team for “Merdeka Raksasa” in conjunction of the celebration of 50th Anniversary of Malaysia Independance. Assigned by The Malaysia Government


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net